Jane

Mijn naam is Jane, in 2011 kwam ik in aanraking met bondage in het algemeen. Ik werd gebonden en het voelde als een nieuwe reis naar mijn innerlijk: lichamelijk en geestelijk bevrijdend. Daar haalde ik veel voldoening en energie uit.

Al snel wilde ik mij gaan verdiepen in shibari, de japanse stijl van binden, ontmoette ik mensen met dezelfde interesse en ging op les. Ik begon bij de Rope Lounge in Amsterdam alwaar ik de eerste kennis op pakte en regelmatig ging binden om zo te leren over veiligheid, basisknopen, touwsoorten, communicatie en vooral connectie. De afgelopen jaren heb ik lessen gevolgd bij diverse Europese riggers waaronder Wildties, Pedro, Gorgone, Barkas, ButterflyBondage en Osada Steve. Ik heb ook diverse worshops en Shibari festivals bijgewoond in Europa.

Mijn stijl is uitgegroeid van zacht tot stevig en ruw, graag maak ik verbinding met touw om in je ziel te kijken en emoties te raken. Daarbij let ik op grenzen en veiligheid en een goede communicatie is daarbij van groot belang.

Hier kun je lezen hoe mensen mijn stijl ervaren. Wil je meer weten over shibari, zelf een beleving ervaren, een workshop volgen of bijvoorbeeld een fotoshoot in bondage? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.